22

Den nye yndling

Apropos i går, hvor en spurgte om mit bedste skriveredskab, så tror jeg altså, at jeg har fået en ny yndling. Lige nu. For et øjeblik siden, for der var gave til mig. Sådan, bare ud af det blå, uden nogen anden anledning end onsdag.

Den nye yndling

Den er lækker, lækker, lækker… og jeg er bare glad. For gaven, men mest af alt fordi, at han til stadighed overrasker mig med gaver. Helt uden anledning. Overrasker mig med gaver, som han med sikkerhed ved, at jeg kommer til at elske, men aldrig selv ville investere i. En Montblanc pen var jeg aldrig kommet til at eje, hvis ikke det var for manden mit liv. Jeg er fandens heldig.

Jeg er også glad fordi en aften i rigtigt godt selskab venter forude. Vi skal afsted om lidt. På besøg hos gode venner. Maden skal vi ikke lave. Vi skal bare nyde. Vi skal snakke, grine, drikke god vin og hygge os, til vi ikke orker mere, for vi har ferie. Hele bundtet.

Jeg er glad, fordi jeg ved, at i morgen venter endnu en fridag. Jeg er glad, fordi man ikke kan være andet efter endnu en produktiv dag, med en hyggelig afslutning, som jeg tager hul på lige om lidt. Afsted Liselotte…

Du vil sikkert også kunne lide