4

På tide med en udskiftning…

Vi har verdens ynkeligste telefon- og adressebog. Virkelig! Den er mere end 20 år gammel, slidt til ukendelighed og med så mange rettelser i, at det efterhånden er mere held end forstand, hvis man kan læse i hvert fald adresserne i den.

Den fortæller til gengæld historier. Historier om dengang lillesøster endelig fik den lejlighed, hun så brændende ønskede sig. Den fortæller også historien om hendes kæreste og dengang de flyttede sammen første gang. Om det hus de købte sammen. Den fortæller historien om vennerne, der blev enige om skilsmisse. Om nye kærester og derfor nye adresser.

Den fortæller historier om mange liv, så det er alligevel med en portion vemod jeg nu har besluttet, at den skal erstattes med en ny, men når jeg ikke længere kan se om der står nummer 2 eller nummer 7, er det vist på tide…

Du vil sikkert også kunne lide