6

Fredagssysler

Jeg troede, at vi skulle have solen at se i dag, men det lader ikke til at gælde for Gug, hvor den grå himmel skaber en stemning af indendørsliv og hygge. Det skal dog ikke forhindre, at jeg får mobiliseret lidt energi til en rengøring af matriklen. Her trænger efter en uge, som har stået i renoveringens tegn.

Jeg har brug for, at her er rart og rent, når jeg tilsyneladende skal tilbringe weekenden i hjemmet i stedet for hovedstaden og snart starter en ny arbejdsuge, så det er vel i grunden ikke så ringe, at få skabt lidt orden i kaos, inden den tid kommer.

Jeg købte et bundt forår i IKEA i går og når det går for trægt og langsomt med rengøringen, kan jeg smutte forbi den og hente lidt energi, for det nærmest drypper fra den. Et helt bundt blå hyacinter gør mig glad, så det er de bedste fyrre kroner jeg gav ud i går.

Forårsbundt

Når rengøringen er overstået, kan jeg måske lokke mine unger til et spil, en kage eller noget andet, som kan erstatte tabet af en tur over bæltet. Jeg er sikker på, at det nok skal lykkes, men først var det støvsuger og Ajax, der stod for tur…

Du vil sikkert også kunne lide