26

Hvad skete der lige?

Nogle af jer, der læser med på Liselottes af gode grunde velbesøgte blog, kender mig allerede. Jeg hedder Sus og plejer at husere dels på www.valkyrien.dk – dels på en smartlog-side af næsten samme navn.

Men – smartlog.dk er tilsyneladende pisst weg verschwunden! Det samme er Morten – manden bag – i hvert fald som værende online på MSN Messenger. Nåja – faktisk har jeg hans telefonnummer – men der er grænser for, hvad jeg vil belemre en travl ung mand, der hidtil har stillet en glimrende blog-service kvit og frit til rådighed, med!

Og at en gratis netservice pludselig kan være væk, er den risiko, man vælger at leve med, når man vælger at bruge den. Det ligner bare ikke Morten. Så-eh – hvis nogen ved noget, jeg ikke ved, ville jeg da være glad for at blive orienteret…

– Tak for lån, Liselotte :-). Det var da også meget interessant lige at se brugerfladen i WordPress!

Du vil sikkert også kunne lide