13

Noget af en tur…

På vej til at passere Virksund klokken 7 i morges. Der plejer at være usigeligt smukt, når man passerer. Hjarbæk fjord ligger til venstre og Lovns Bredning til højre og udsigten er fantastisk, men denne morgen var der ikke meget andet at se, end snefnuggene, som dansede ned fra himlen.

Virksund

Amterne er ved at have brugt vinterpengene for i år, så der er ikke rigtigt noget snerydning på vejene, hvorfor det tog en krig at køre til Skive, som var endestation. Vi kørte i langsom kortege og det kunne ikke nytte, at prøve at overhale, for der var ganske enkelt for glat de fleste steder.

Jeg så ingen uheld i dag og det er ellers ved at være hverdagskost præcis på denne strækning. Amterne gør sig store anstrengelser for at prøve at undgå det og måske alle de irriterende rundkørsler, skiltene og de mange advarselsstriber på vejen alligevel har en effekt. Statistikkerne taler i hvert fald til større opmærksomhed og ikke kun i form af snedige betjente, som står på lur bag buskadserne langs Viborg Landevej. De er bare generende…

Skive centrum

Vejret var ikke meget bedre, da jeg skulle den modsatte vej hjemad igen, så det har taget lang tid i dag og der er bare lige tid til en hurtig kop kaffe, inden den næste opgave venter henne om hjørnet – heldigvis bogstaveligt talt. Jeg kan gå derhen og det gør bestemt ingenting. Jeg har fået nok bilkørsel for et par dage nu og så er jeg heller ikke sød, når jeg skal op allerede 5.30. Det klæder mig ikke.

Du vil sikkert også kunne lide

13 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Mette
  7. marts 2006 at 06:16

  Jeg giver dig ret – det er en vane og selvom jeg æælsker at tulle om morgenen så burde det være af lyst og ikke af “nød”…
  Det har udviklet sig for mig fordi jeg havde en meget abstrakt bog som jeg gerne ville læse og selvom jeg forsøgte flere gange forstod jeg ikke et pip hvis jeg læste i den om aftenen. Men om morgenen gik det fint… Er nu færdig med bogen men ikke med at stå tidligt op. ;o)
  Kan man mon udvikle A-menneske tendenser eller skal de være der fra begyndelsen?

 • Avatar
  Svar
  Kirstine
  7. marts 2006 at 00:25

  Claus, at kalde nogen for en svedske plejer da at være et kærligt udtryk? Men min ti år yngre søster siger præcis det samme som dig, og vil meget gerne ha’ sig frabedt at blive kaldt noget så klamt. I er begge mærkelige :-)

  Liselotte, gah? Min maskine er ganske vist for sær i øjeblikket, men jeg troede i det mindste at man kunne stole på Gmail. Jeg prøver lige igen.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. marts 2006 at 22:04

  Du har formentlig ret Mette. Det er en vanesag, men problemet er jo netop, at der ikke er præcedens for så tidlige morgener i mit arbejdsliv. Det sker ind imellem og ellers er rutinen op 6.30. Den time gør en verden til forskel på mørke morgener… og forøvrigt synes jeg, at det burde være forbudt at skulle foretage sig noget som helst fornuftigt før det er blevet lyst – året rundt!

 • Avatar
  Svar
  Mette
  6. marts 2006 at 21:25

  Jeg møder kl. 7 hver dag og har vænnet mig til at stå op. Det tager ca. 3 uger med stærk kaffe om morgenen – herefter er det helt vildt hyggeligt ;o) Stilheden er næsten til at røre ved og den ro følger med resten af dagen… Meeen til gengæld er jeg skeløjet kl. 21.15…

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. marts 2006 at 18:35

  Claus… en svedske er da lækker… dér! ;-)

 • Avatar
  Svar
  Claus
  6. marts 2006 at 18:27

  Kirstine – Jeg ville personligt blive dybt fornærmet over at blive kaldt svedske – det er jo i virkeligheden en gammel indtørret blomme man bliver sammenlignet med!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. marts 2006 at 18:18

  Jamen humøret er skam fint John :-)

  Det lyder da ellers hyggeligt med tæppet ved kaminen… jeg har tæpper, men ingen kamin ;-)

 • Avatar
  Svar
  JohnS
  6. marts 2006 at 17:43

  Op med humøret, for sådan en eftermiddag hvor solen skinder og det er et dejligt vinter vejr i Aalborg, kan man kun blive glad.
  Det er lige så skotterne bliver misundelige. Hos dem vælter snen ned og alle i Aberdeen og Grampian (skotsk bjergkæde) må søge ly under tæppet ved kaminen med en kop the.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. marts 2006 at 16:55

  Øh jo meget gerne Kirstine… jeg ved bare ikke hvilken mail? ;-)

  Gider du prøve at sende den igen, for den må da være forsvundet ud med badevandet… rundstykke… :-(

 • Avatar
  Svar
  Kirstine
  6. marts 2006 at 16:41

  Inden du enten kører galt eller forsvinder til Amsterdam, vil du så ikke være en svedske og svare på min mail? :-)

  Hm.. Svedske. Sjovt udtryk. Er der efterhånden andre end gamle damer der staver “svedske” med “d”?

 • Avatar
  Svar
  Liselotte 2
  6. marts 2006 at 14:41

  Der er da ikke noget dejligere end sådan en sprød, tidlig morgen… hvis man vel at mærke kan vende sig om på den anden side og sove videre et par timer :-P

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. marts 2006 at 13:44

  Det er midt om natten Ella – og jeg er bare ikke god til at stå op så tidligt. Jeg HADER det faktisk… meget ;-)

 • Avatar
  Svar
  Ella
  6. marts 2006 at 13:42

  Puha – det er også midt om natten Liselotte – alene tidspunktet er direkte uklædeligt, der burde kunne lægges en lille middagslur ind ;-)

 • Byd gerne ind