3

Ingen varmt vand

Tiden løber gennem mine fingre denne formiddag. Jeg havde store planer om en bytur og det kan jeg da glemme igen, for dagen startede med ingen varmt vand, hvorfor jeg endnu ikke har fået mit bad. Det er endelig i orden igen, men det tog sin tid og nu er det så for sent til byture, for heroppe lukker mange af butikkerne lige om lidt, når det er lørdag.

Til gengæld skulle man så være et skarn, hvis man ikke kunne se mulighederne i den stak æbler, der ligger oppe på køkkenbordet. De kunne, i løbet af eftermiddagen, sagtens forvandles til en af de gode amerikanske æbletærter, som smager fantastisk med en god vanilleis til. Det er jo lørdag, sagde hun så…

�bletærten

Solen er ustabil og kun sporadisk til stede, så det bliver en kold fornøjelse, når jeg skal ud i haven og finde en gren, som kan agere stumtjener for mine Matisse-blade, men gøres skal det, så jeg tager mig sammen om lidt, for jeg er sikker på, at det betaler sig.

Måske skal jeg gøre det nu, så jeg kan få afklaret, om der skal flere kulører i skidtet. Imens kan vi så få genereret lidt varmt vand, som belønning for en kold udetur. Det må være sådan det skal gøres.

Du vil sikkert også kunne lide