8

Fåes den også i str. stor?

Microbus Front

Åh ja, den er jo fantastisk. Lækker, lækker og lækker på den der charmerende retroagtige måde, som den ruller afsted mod horisonten.

Microbus SidenVolkswagen introducerer til næste år deres nye Microbus, som ganske rigtigt er inspireret af de tidlige “rugbrød”.

Jeg er allerede forelsket, men ved godt, at den ikke egner sig som bus, når vores familie skal transporteres. Den er ikke stor nok, men derfor må man godt lade sig betage og jeg kan virkelig godt lide den.

Jeg kan sjældent lide de nye biler og er typisk mest forelsket i de gamle, som havde personlighed. Nye biler ligner hinanden og er som regel charmeforladte. Jeg er forøvrigt heller ikke vild med den nye Caravelle, men denne her har præcis det jeg kan lide; personlighed.

Microbus Indeni

Selv indeni er den lækker. Altså under forudsætning af, at man ikke har børn, som holder af syntetiske blå og grønne is, candy floss og multifarvede bolsjer. Det har jeg, så det bliver vist ved drømmen, men lækker… det er den altså. Og sikkert frygtelig dyr.

Den lanceres forøvrigt først i 2007, så jeg kan vel begynde at spare op.

Du vil sikkert også kunne lide