4

Send mig forårsenergi, tak

Jeg har et rengjort hus. Klart til weekenden skinner det, mens jeg ufortjent kan nyde det hele med tilbagelænet og afslappet attitude. Mor var hernede hele dagen i går, hvor hun arbejdede sig igennem huset fra en ende af. Hun kommer hver anden torsdag og tager et af de store nap, bare fordi hun kan og vil. Det er luksus, så det batter.

I morgen vil jeg lokke Kenneth på torvet. Jeg vil bede ham kigge efter tulipaner og allerhelst af sorten Angelique, fordi de er så utroligt smukke. Et stort bundt til mig og et endnu større til mor, hvis de har dem.

Tulipan Angelique

Han skal købe ost, grøntsager og måske fisk, hvis der er noget, som ser frisk og lækkert ud. Jeg kan nemlig smage igen. Det er nyt. Sket for kun et øjeblik siden, men det er fremgang og det er godt, så endelig er der igen lidt ved at indtage føden.

Jeg er fortsat ikke rask og vedholdende kan man vist roligt kalde skidtet. Det har betydet, at jeg ikke har været på arbejde i snart 2 uger. Jeg er endelig oppegående igen, men sover i så rigelige mængder, at det er lige før, det begynder at blive bekymrende, men i aften er jeg nødt til at sejle et af mine skibe i havn, så jeg skal have fundet energien til en aften i godt og forhåbentlig udbytterigt selskab med en del af vores kunder.

Jeg har, sammen med gode kolleger og inspirerende brugere, stablet en temaaften på benene, så nu skal jeg bare have stablet mig selv på benene og det går vel nok. Selskabet bliver i hvert fald godt og jeg har glædet mig længe, så mon ikke det kan give den fornødne energi.

Karsehjerter Inden kan jeg vist lige mobilisere energi til at få sået karse i nogle af vores små hjerteforme.

Kageforme i sjove faconer kan bruges og resultatet er ret sødt, som dekoration på det påskebord du måske skal dække, så ideen er hermed givet videre.

Vi elsker karse herhjemme. Vi såer det i vildskab, men det er nu sjovest, når det også pynter lidt på bordet og så er der forøvrigt ikke meget, som slår en æggemad med hjemmerørt mayonaise, groft havsalt og rigeligt med karsedrys. Nu er det jo påske og alting…

Du vil sikkert også kunne lide