6

Uhm, det dufter…

Dagens høst

Dagens høst eller i hvert fald lidt af den er kommet i ovnen. Lidt olivenolie, groft salt og godt med varme og grøntsagerne er klar til at blive fortæret sammen med lammekøllen, som allerede nu dufter ganske og aldeles dejligt.

Alexander hjalp med at vælge de grøntsager, som skulle gøre det ud for aftenens middag, men ikke om han var til at overtale til selleri, så det må vi undvære.

Ranunklerne er pÃ¥ vej Ranunklerne er på vej. De står i vindueskarmen lige her foran computeren, så jeg har noget kønt at kigge på og jeg kan se, at de springer ud lidt efter lidt.

Jeg elsker ranunkler og det er alt for sjældent de er til at få fingrene i, så disse er en kærkommen afveksling fra de gule påskeliljer, narcisser og andet alt, alt for gult, som alle sælger lige nu.

Nej, jeg er ikke til påskeliljer og du finder dem ikke her hos mig, medmindre de er en foræring, for så får de naturligvis en plads og jeg er glad for dem, men købe dem, det gør jeg aldrig.

Jeg vil hellere have lidt rødt, pink og lilla, så når jeg bestemmer er det hvad der kommer indenfor sammen med blå hyancinter og perlehyancinterne, som også tæller blandt mine favoritter.

Mens maden bliver færdig, vil jeg sætte en vask over. Det er vist min tur, efter 14 dage uden overhovedet at have været i nærkontakt med vaskemaskinen.

Det har haft sine fordele. Jeg ved nu, at Kenneth betjener den fuldstændigt lige så habilt, som jeg gør. Nogle i familien ærgrer sig over, at jeg har opdaget det…

Du vil sikkert også kunne lide