10

Pyntesyg

Nogle gange behøver man slet ikke mere pynt, end det naturen tilbyder…

Pilegæs

En tur ud i haven afslørede, at pilen står med de fineste gæs, så lidt grene blev skåret af, for at tage turen ind i stuen, hvor de skal minde os om foråret.

Sammen med grene af syrenen, store og grove knopper fra kastanjen og et bundt af juleroserne, som endelig er sprunget ud i fuld flor, skal de vist have lov til at udgøre påskepynten her, hvor vi ikke ejer et eneste stykke påskepynt ud over nogle slatne fjer jeg engang købte i et øjebliks vildfarelse. Jeg troede, at jeg gad.

Der er ikke gult. Der er ikke meget, som kan minde en gæst om, at det er nu vi alle holder påskefri, men der er hjerterum og vi gider godt lave en omgang solid frokost, hvis nogen skulle komme forbi – det er vel det vigtigste, tror jeg nok.

Du vil sikkert også kunne lide