4

Blue Sky

“Brigitte Bardot strips for millions, she’s a goddess. I sunbathe topless and I’m a scandal.”

Jessica LangeJessica Lange i Blue Sky, som jeg faldt i for 1½ time siden. Hun er jo ganske enkelt for lækker og jeg kender ingen andre, som kan spille så vampet.

Filmen var ikke stor kunst, men den var en fornøjelse alligevel. Den var smuk, så æstetisk var den en nydelse, selvom historien var lidt tyndbenet. Til gengæld matchede det sidste min hjernekapacitet, så intet skidt om det.

Jeg ville egentlig ikke se film, men sol i soveværelset var for fristende, så ind at ligge på langs og så lige tænde et øjeblik for tv’et. Jeg kan på ingen måder holdes ansvarlig for, at de vælger at sende film på min skærm og så er den forøvrigt ikke længere.

Der var ingen pligter, som ventede. Jeg havde en samvittighed ren som sne, så jeg har fået nyt liv nu – og det er ikke så ringe endda.

Der var et par musiknumre i filmen, som i den grad talte til mig. (Baby) You’ve got what it takes med Brook Benton, Murray Stein og Clyde Otis og så nummeret Somethings got a hold on me med Hank Williams & Audrey Wiliams. Jeg er nødt til at høre dem igen. Snart.

Og sådan kan man få en masse ud af en fristende solplet en sen eftermiddag.

Du vil sikkert også kunne lide