12

I god tid…

Jeg kom afsted i vældig god tid i dag, men sådan går det ind imellem og hellere for meget end for lidt tid at tage af. Når det er tilfældet, kan man tillade sig at snegle, som Oline siger, så det gjorde jeg.

Aalborg banegård

Jeg startede med en tur over på banegården. Jeg nåede at se et tog ankomme med glade mennesker, som tydeligvis skulle på weekend i Aalborg eller omegn. Tasker, pakkenelliker og masser af glade gensyn var hovedingredienserne i mine 5 minutter derovre, så det var slet ikke så ringe endda.

Forårspyntet

Da jeg kom ud igen, opdagede jeg, at de har forårspyntet J.F. Kennedys Plads. De store jernkummer er blevet fyldt med forårsblomster og om et øjeblik springer tulipanerne ud. Jeg tror de er gule.

Jeg fik en snak med et par af de faste beboere på bænkene omkring kummerne. De mener helt bestemt, at foråret er på vej, så vi kan roligt begynde at glæde os og for den oplysning slog de mig så for en halvtredser, som nok kan omsættes nede ved købmanden inden dagen er gået.

Byens våbenskjold

Sådan for at understrege, at kummerne er byens eje, er de forsynet med dette fine våbenskjold. Jeg kan naturligvis undre mig over, at de finder det nødvendigt. Jeg vil gerne se ham, som kan snuppe en af kummerne med hjem til pynt på altanen, for de er massive og vejer på den gode side af alt for tunge til andet end kraner, men smukt ser det ud.

Der var engang

Lige foran kummerne er et eksempel på tidens ubønhørlige gang. Der var engang… og så er der i dag, som ser så anderledes ud.

Lige inden min opgave startede, besluttede jeg mig for at forevige den mest optimistisk døbte bar i Aalborg. Navnet får mig altid til at smile…
Mallorca Bar

Den bar har aldrig set skyggen af Mallorca. Hverken inde eller ude ligner den noget der kommer i nærheden af solskin, men der er masser af hjertevarme indenfor, så måske derfor…

Efter opgaven var endt, gik jeg i Kennedy Arkaden og blev småtrist over det. Jeg har sjældent været mere trist sted, men der ligger en butik derinde, som lynhurtigt kunne forsyne mig med aftensmaden og det var missionen.

Det er min tur. Vi skal have stegt flæsk med persillesovs.

Du vil sikkert også kunne lide