5

Stik mig en Bambi

Når jeg engang når der til, hvor tid er noget jeg tager, må jeg igen have en Triumph Herald 1200 Saloon med vinger, rødt læderindtræk og flødefarvet krop. Bag den skal enten min restaurerede veteran Airstream Bambi eller min spritnye af slagsen fastspændes.

Kompakte drømme

De skal, sammen med Kenneth, forsøde min tilværelse og jeg vil se Tyrol, Schwartzwald og vinke til Heidi i Alperne. Jeg vil se solen stå op på en strand i Ostia og drikke te med Kenneth på bredden af Genezareth Sø.

Jeg vil leve på feltfod og lidt plads, men med ham jeg holder af indenfor en armslængde. Jeg vil klare mig med næsten ingenting og i hvert fald love, at jeg vil gøre forsøget.

Jeg vil trille langsomt gennem verden, for det er den eneste mulige hastighed med det transportmiddel jeg har valgt. Det vil være med vilje, hvis det sker.

Du vil sikkert også kunne lide