8

Sikke en dejlig dag!

Hvis nogen skulle være i tvivl, er det omtrent blevet sommer over natten…

Sommerjordbær

Vi har jordbær, som skal spises. Grillen er tændt og brødet i ovnen. Vi har været udenfor i haven hele dagen. Vi har gravet, revet, tændt ild og hygget.

SnobrødeneEftermiddagen er brugt sammen med en flok unger, som har lavet snobrød nede i haven. Det lykkedes at gennemføre seancen uden politivisit denne gang og det var rigtigt sjovt og dejligt.

Ungerne hældte peanutbutter, syltetøj og ketchup i brødene og der blev spist igennem. Nu lugter hele familien herligt af bål og vi er enige om, at det ikke skal vaskes af lige med det samme.

Alexanders pædagog ringede til middag og meddelte, at sønnike var syg og kastede op, men siden han er kommet hjem, har der intet været. Han har hygget sig med havelivet, så det var en gave, at det viste sig at være ingenting.

Min nakke er til gengæld øm af solen. Det har jeg aldrig prøvet før, så der må være gang i den derude. Jeg er sikker på, at det ikke bliver bedre efter en aftenskylning lidt senere, men i første omgang vil jeg som sagt have lov til at lugte af bål. Jeg elsker den lugt og den minder mig om en af de allerførste lange dage udenfor. Uhm…

Du vil sikkert også kunne lide