0

Astronomisk hotel

I Chile ligger et af verdens kun syv atronomiske hoteller, Elqui Domos, så her kan man kigge på stjerner til man segner.

Hyggeligt

Du får sit eget sted at nyde stjernehimlen. I underetagen er opholdsrummet og badeværelse mens der ovenpå er indrettet soveværelse med direkte kig til himlen og der står naturligvis et teleskop til fri afbenyttelse.

Nat

Jeg vil tro, at jeg sagtes kunne finde mig til rette under en chilensk stjernehimmel, men hvis jeg rigtigt skulle have udbytte af opholdet, måtte der gerne følge en stjerneguide med, for den slags ved jeg alt for lidt om. Til gengæld var her alletiders mulighed for at blive klogere, hvis vejen en dag faldt forbi. Som om…

Kuplerne sælges også til hvermandseje hos Ecodomos.

I Schweitz har de også indrette sig med kuplerne, men udsigten er en lidt anden.

Du vil sikkert også kunne lide