10

Alle ovenpå

Mens Oline klovner i de sidste solstråler, er vi andre ved at indrette os på humane temperaturer. Det var lige rigeligt, da termometeret viste 34 grader – i skyggen. Nu er der kun 23 grader og alle kan trække vejret igen.

En sommeraften

Alexander var i narkose i morges og formiddagen har været lang, når man er mor på arbejde, men heldigvis indløb der omkring frokosttid bulletiner om, at det var gået godt. Så kunne jeg igen koncentrere mig 100% om det, jeg var i gang med.

Han har været lang tid om at komme ovenpå, men måske varmen også har en del af skylden. I hvert fald er han frisk nu og sveder akkurat lige så meget, som vi andre, så vi er rolige igen. Hans temperaturregulering slår knuder, når han ikke er på toppen, så et sikkert tegn på narkosen er væk, er faktisk, at han har det varmt. Staklen sveder og moderen er glad igen. Alt er ved det gamle.

Aftenen er næste forbi og forude venter endnu en lummer dag, men pokker stå i om jeg vil klage. Det er skønt med sommer :-)

Du vil sikkert også kunne lide