2

Rent bord

Så skal jeg love for, at der var ryk-ind på matriklen og sikke hyggeligt det var. Der blev snakket, grinet, drukket og grinet endnu mere, men bål, det nåede vi aldrig. Vi glemte det vist, for al hyggen og så er den slags ikke så slemt endda.

Vi endte med at være 8 kvinder, så Kenneth fortrak til andre hjørner af huset, mens vi knevrede løs om alt mellem himmel og jord, men inden havde han forberedt fantastisk tilbehør til vores kød, som blev grillet ude på terrassen.

Vi nåede også at indtage lidt drikkelse derude, inden vi senere fortrak indenfor, for at spise, for solen endte med skinne så stabilt, så det var til at holde ud at være derude et par timer.

Rendyrket hyggeligt

Opvaskemaskinen tømte jeg for lidt siden. Næste hold står derinde og friskes og så er det også slut. Der er ryddet op og ingen spor af festlighederne. Jeg stod for tidligt op, men jeg kunne ikke sove mere. Jeg har ferie, så dagen skal udnyttes til fulde.

Måske ender det med en lur ude i dækstolen i solen lidt senere, men lige nu er det tid for dagens første kop kaffe og lidt afslapning. Måske en smut udenfor i vejret, kan klare hovedet lidt. Det er forsøget værd.

Du vil sikkert også kunne lide