25

Kundeservice

Både i år og sidste år blev vi mødt med en utrolig hjælpsomhed i forbindelse med vores feriebolig. Vi har kontaktet et firma, som har “egen kvinde i marken” så at sige, for de er heldige at have Pia siddende i Provence.

Pia er altid klar til at svare på spørgsmål og uanset tidspunkt eller art, kan jeg være helt sikker på, at hun svarer indenfor meget kort tid. Jeg oplever hende, som meget interesseret i at sikre os en god ferieoplevelse og hun strækker sig langt, for at opklare tvivlsspørgsmål omkring vores feriebolig og Alexander.

I dag slog det mig pludselig, at jeg havde været så forlibt i huset, at jeg havde glemt at undersøge, om der var vaskemaskine dernede. Det kan forekomme luksuriøst at bekymre sig om den slags, men det er udelukkende fordi man ikke selv har prøvet at håndvaske, håndvride og siden tørre en frygtelig bunke tøj og spisestykker, som er nødvendige for Alexander hver eneste dag.

Heldigvis kunne Pia oplyse mig om, at der er vaskemaskine dernede. Som ektra bonus fik jeg bulletiner om 22 grader varmt Middelhav, solskin, gode råd om afkøling i varmen og en skøn solskinshistorie, som er Pias og ikke min at fortælle, men den gjorde mig glad.

Pia syntes også, at jeg skulle have et kig til ferien, så hun vedhæftede dette billede:

Lavendelmark

Nu kan jeg slet ikke vente…

Du vil sikkert også kunne lide