11

Hindbærmisundelse

Betty har høstet hindbær. Misundelig var jeg og det af flere forskellige grunde. For det første fordi, at jeg havde en klar fornemmelse af, at mine hindbær endnu ikke var modne og for det andet fordi, jeg ikke havde tiden til at tage et kig dernede. Det fik jeg nu til aften…

Hindbærrene

Jeg blev ikke skuffet. Der var masser af hindbær, som smager pragtfuldt og normalt ville jeg måske nok have indtaget dem diskret nede bagest i haven, uden nogen så mig, men Alexander kan også lide dem og trænger vist til lidt forkælelse.

Jeg gemmerI morgen, når jeg tager ud på sygehuset, vil jeg medbringe en portion hindbær.

De skal nære Alexanders lyst til at blive rask igen i en fart, så han kan komme hjem og plukke endnu flere, sammen med mig. De skal spises med en rigelig sjat iskold fløde, for den unge mand har godt af lidt sul på kroppen.

Solen har skinnet og gavmildt bibragt dem den sædvanlige sødme og aroma, så det bliver bestemt ikke nogen dårlig oplevelse, at indtage dem på sygesengen.

Nu jeg alligevel var i haven, var der endelig tid til at dvæle lidt ved de mange blomster, som er sprunget ud, mens vi har været væk. Der er sket så utroligt meget og haven er bestemt ikke blevet mindre dejlig, at være i.

Også blomsterne fra Ella er sprunget ud. Jeg husker ikke, hvad de hedder, men måske kan hun hjælpe. En fantastisk og smuk farveeksplosion er de i hvert fald.

Ellas vilde farver

Det eneste som nu mangler at trives, er den mexikanske solblomst, som også kommer fra Ellas grønne fingre. Den vokser, men utroligt langsomt og måske gør jeg den ikke godt med alle mine forsøg på at stille den i solen, så skyggen, give den skiftevis meget og lidt vand og i det hele taget gøre den stakkels plante snotforvirret over det vejrlig vi holder os på mine breddegrader. Måske lykkes den også. Det er jo gået godt med resten.

De sidste bulletiner fra sygehuset melder, at ældste allerede er i bedring. Han ilter nu egenhændigt 88%. Ikke godt nok, men 10% bedre end ved ankomst. Det går fremad og der er håb for kort indlæggelse denne gang. Jeg kan bedst lide, når min familie er samlet.

Du vil sikkert også kunne lide