8

Sommeraften, så det basker

Eftermiddagen og det meste af aftenen er drukket i store, mundrette slurke ude på terrassen, som har budt på aftentemperaturer, som er Callas værdig. Jeg har lige konstateret, at der er 24 grader udenfor, så det svarer præcis til vores aftenvejr i Provence.

Det er skønt, når vejret tillader, at man tilbringer aftenen i den nedadgående sol og vi har alle nydt det. Mormor kom til frikadeller og der er spist igennem på matriklen, som også bød på chokolade-yogurt-is med friske hindbær, for den maskuline del af familien skulle mærke, at det er godt at komme hjem igen.

Uhm... is og hindbær!

Ellas tobaksplanter gør stor lykke herhjemme, hvor de lyser op i bedene, med deres limegrønne farve. De vokser heftigt og jeg er spændt på at se, hvor store de ender med at være, men i hvert fald er de blevet beundret af os allesammen lige inden vi sendte “drengene” ind på sygehuset til endnu en penicillin-injektion. Vi håber, at de finder ud af at sende en hjemmesygeplejerske, hvis det skal fortsætte mange dage endnu, men ellers kører vi gerne turen, hvis bare vi ellers må have dem hjemme.

Jeg venter dem tilbage lige om lidt. Så skal der igen snakkes, indhentes og livet skal nydes, men indenfor, for myggene sværmer og så er jeg altså den der er stukket… af altså.

Du vil sikkert også kunne lide