13

En god sommerdag

Min yndlingskrølle sidder lige hvor den skal. På toppen af den skønneste unge, der findes.

Yndlingen

Dagen har været varm, men ikke varmere end vi kunne nyde den udenfor i skyggen, så det har vi gjort. Vi har nydt, at vi er hjemme. Allesammen. Alexander bliver friskere dag for dag, så vi tror på, at han er i bedring.

Lurpasning

At lurpasse er også at passe, så kun moderen sov. Det tyder godt og på fremgang. At være vågen næsten hele dagen er absolut tegn på snarlig bedring, så skidt med, at han snød mig. Jeg hyggede mig og han siger, at han gjorde det samme.

Og så er krydderurterne forøvrigt gået helt amok…

Krydderamok

Vi snitter og snitter og bruger og gør ved, men lige lidt hjælper det. Der bliver gode ting til vinteren også, men allerførst skal sommerens mad smage af sommer, så der snittes dagligt.

Der findes intet bedre end en tur ned i krydderurterne, når aftensmaden tilberedes. I aften var ingen undtagelse og vi er først lige gået indenfor, for skam stå i den, som ikke nyder sådan en sommeraften udenfor, når muligheden foreligger.

Jeg sagde jo, at det blev en god dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide