8

Ups for søren…

Jeg er vild med Cath Kidstons blomster og farver. Ikke at man ser det så tydeligt på mit hjem, men jeg kan faktisk vældig godt lide hendes glade stil. Mit yndlingskrus er et af hendes med den smukkeste lyseblå farve og de fineste blomster. Det kostede en halv bondegård, men jeg glædes ved det hver eneste gang, jeg drikker af det.

GreenGate kan det samme. Med farver, blomster og striber udtråler deres ting samme glæde ved livet, som Cath Kidstons ting gør.

Det er tid for ny kollektion hos Cath Kidston og dermed også tid for nyt layout på hendes side, så jeg havde glædet mig til at se det nye design, men hvad i alverden er der lige sket for hende? Hun har vist mistet sansen for æstetik og farver, for ikke alene har hendes webdesignere ganske enkelt kopieret GreenGate, men de har endda været ualmindeligt talentløse, da de gjorde det. Øv, for den da!

Tag selv et kig. Cath Kidstons nye design og GreenGates smukke sider. Der er vist nogle, som burde krølle tæer nu.

Du vil sikkert også kunne lide