9

Godt vi gad

Ã�rteblomster i spandMine ærteblomster har vist sig, at være en sand rigdom af duft og blomster, så godt vi gad så dem. De startede først med at blomstre i midten af juli, men er til gengæld ikke stoppet siden.

Der er kun 8 planter, som er placeret i en gammel spand med lidt at kravle på, men jeg skal love for, at der er liv i dem.

Jeg har konstant en buket stående indenfor. Når den er blevet kedelig og slatten, er der nye blomster at hente ind og sådan ser det ud til at fortsætte lidt endnu.

Blomsterne dufter af sommer og sender deres krydderier ud i luften, så man næsten bedøves, men jeg elsker at have en smule af dem stående ved siden af computeren, så jeg kan nyde både syn og duft.

I dag er der hentet friske forsyninger, for hele dagen skal tilbringes ved computeren, så lidt godt for øje og næse er ikke at foragte.

Buketten

Blomsterne er fløjsagtige og de hvide har den fineste lysegrønne kant, som gør dem ekstra smukke. De skal give energi og udholdenhed, sammen med et par kopper kaffe, så dagens arbejde glider let og tilfredsstillende, men uden en indsats her fra går det jo ikke, så jeg må hellere komme i gang.

Du vil sikkert også kunne lide