0

Med ejerskab kommer interessen

Mens der stadig var tørvejr, skyndte vi os ned i skoven, for at beundre den sidste knopskydning på matriklen. Nu vi alligevel var dernede, kunne skovrankerne passende blive plantet, så de er sat ved foden af hvert sit træ, hvor de forhåbentligt vil trives og vokse sig store og smukke.

Haslen bærer nødder i et antal, som er ganske imponerende og fristende så de ud, men de er stadig ikke modne og bliver det heller ikke af, at man spiser lidt af dem ind imellem, men det lader til at være svært at forstå for enkelte medlemmer af min familie.

Hassel og Skovranke

Vi fik snakket planter, for med nyerhvervet kolonihave er interessen for haven en anden end den var for nogle måneder siden. Det var rigtigt hyggeligt at snakke blomster, planter og krydderurter og forhåbentlig er der idéer imellem, som kan bruges sidenhen.

Vi anbefalede nogle krydderurter, som er nemme at anvende og så naturligvis de sædvanlige som ananasmynte, citronmelisse og anisisop, som alle tre gør vand til en helt ny oplevelse. Den slags er dejligt at have ved hånden på en varm sommerdag.

Vi nåede også omkring blomsterne, men dem vil jeg nødig blande mig i, for smag og behag er vældig forskelligt. De fik lov til at kigge og spørge og så må de siden beslutte sig for hvor meget spræl og arbejde de gider. Vi kan det nemme herhjemme. Den slags, som ikke kræver store mængder tid, men er kønt alligevel. Den slags er ikke at foragte.

Nu har vi sendt damerne op efter mor, som ikke har været udenfor egen dør i snart 14 dage. Tilbud har hun ikke manglet, men med fortsatte smerter, har hun foretrukket at være derhjemme. Nu er hun endelig så frisk, så hun kan lokkes til kaffe og mad, så det er gode tegn og vi glæder os til at se hende om lidt.

Du vil sikkert også kunne lide