17

God tid til brag

Det buldrer og brager, så vi ind imellem er i tvivl om skidtet holder, men torden er nu ikke det værste vi ved, så Alexander og jeg hygger os med at lytte til bragene og lader lyn om at oplyse den tiltagende mørke himmel. Oskar ligger under min stol og ryster, den tøsedreng.

Indenfor er der stille. Vi sidder alene, med kig ud i haven. Vi er kun os om at lave støj, så det er begrænset bortset fra sønnikes tiltagende raspende åndedrag. Det sidste bryder vi os ikke om, men med udsigten til en hyggelig aften er vi sikre på, at det hele går alligevel. Vi har sendt yngste medlem af familien på venindevisit, så der er udsigt til lidt forkælelse og masser af opmærksomhed. Jeg hører ingen klager.

Udenfor regner det... voldsomt....

Stearinlys er med til at gøre øjeblikket hyggeligt. Vi kan lide, at der er stille og overvejer om vi skal læse lidt, eller bare snakke. Måske ender det med det sidste, for det sker sjældent, at der er ro til det.

At have god tid og tordenvejr er dejligt. Det har vi alt for lidt.

Du vil sikkert også kunne lide