9

Hov, jeg har jo fri nu!

Jeg er træt ind til benet igen denne eftermiddag. Dagen er tilbragt med næsen presset mod skærmen og hjernevindingerne i højeste omdrejninger, men nu er jeg så også klar til endnu en dag med optagelser i morgen.

Jeg opdagede kvarter over tre, at jeg havde fri. Derefter gik det stærkt, for ud i luften skulle jeg. Der er det skønneste vejr. Sensommersol, duften af begyndende efterår og varmegrader, som gør godt.

Potte Lotte

Jeg tog en hurtig tur ned for at ompotte, formere og bede om held, når tingene siden skal tage hul på nyt liv. Jeg er temmelig dårlig til at sørge for planterne indendøre, men jeg har en idé om, at det skal ændres, så jeg klør på med diverse potter til vindueskarmen.

Druerne

Druerne hænger i tætte klaser nede i væksthuset. De er stadig ikke modne, men størrelsen er ved at indikere, at vi ender med at smage vindruer af egen avl, hvis vi ellers kan væbne os med tålmodighed.

Ikke at jeg skal spise dem altså. Jeg har en latterlig idé om, at skallen på druer, æbler og ferskner gør omtrent ondt i mine tænder, så alt skal skrælles inden jeg indtager det og der sætter jeg altså grænsen ved druerne. Nok er jeg tosset, men…

Du vil sikkert også kunne lide