5

Så må det godt være slut

Så er mirabellemarmeladen med kanel hældt på glas. Det både dufter og smager helt og aldeles forrygende, så det må betegnes som en succes. Marmeladen stivner, som den skal, så heller ikke der er det gået galt…

Mirabelle med kanel

Der er kun ét sted jeg fejlede. Jeg tog kun halvdelen af mirabellerne og kogte til marmeladen, for nu der var så mange, kunne det være sjovt at eksperimentere. Jeg tænkte ingefær, kardemomme, chili og stjerneanis og det var sådan set fint nok, men nogle gange forregner projektafdelingen sig en smule. Jeg gider nemlig ikke.

Jeg har fået nok af det sylteri for i dag og har egentlig meget mere lyst til at nyde dagen sammen med ungerne. Jeg kan kun tænke i sofa, strikketøj, popcorn og filmmarathon og det harmonerer ikke rigtigt godt med de 2 kilo mirabeller, som står og kigger anklagende på mig oppe i køkkenet.

Kenneth er sendt i byen. Han skal jagte stjerneanis og kardemommefrø. Måske kan han ikke skaffe det. Jeg har jo lov til at håbe, når jeg ikke nænner at lade skidtet gå til, men synes det skal forvandles til noget godt til vinteren. Jeg er et fjols.

Du vil sikkert også kunne lide