6

Søndagsplaner

Egentlig var min plan, at der skulle plukkes brombær. De skulle forvandles til syltetøj og glassene til formålet var indkøbt.

Brombær til syltetøjDesværre viste det sig, at de gummiringe, som skal forsegle glassene, ikke var kommet med i kassen, som var sendt til mig. Altså skal jeg ikke lave brombærsyltetøj. Jeg skal lave noget andet og jeg klager ikke, for der er rusk og regn udenfor og en tur i brombærrene ville være en våd oplevelse.

I stedet vil jeg overveje, om ikke tiden kan bruges til noget bagværk. Rugbrød kan vi altid bruge og måske skulle jeg prøve at lave Annes marengs, bare fordi muligheden er der.

Søndagen ligger stadig åben og der er muligheder nok at tage af, hvis man gider.

Gider man ikke, er der også gode bøger i reolen, strikketøjet, som venter og masser af praktiske ting som vasketøj, støvsugning, strygetøj og alle de andre forberedelser til morgendagen.

Hortensia i efterårshumør

Mine Hortensia er i efterårshumør og iklæder sig de smukkeste farer for øjeblikket. Denne her minder mig om mit strikketøj, som jeg nyder, men jeg har allerede forelsket mig håbløst i Opals nye garnkollektion, som er kraftigt inspireret af Hundertwasser.

Jeg er vild med Hundertwasser. Hans organiske livsfilosofi og sikre farvesans og -glæde genspejles i alt, hvad han har lavet.

Hundertwassers have

Foto: Hundertwassers have

Jeg synes, at Opal har ramt nerven i hans farveunivers, med deres nye garn. Jeg må have fingre i masser af det, for jeg vil elske farverne, overraskelsen i strikketøjet og så er deres garn forøvrigt lækkert at strikke med, så mine hænder/arme plejer at være samarbejdsvillige.

Der går tid endnu, inden det er til at få herhjemme, så jeg væbner mig med tålmodighed og strikker videre på Midwest Moonlight, mens jeg drømmer i farver.

Du vil sikkert også kunne lide