10

Dum dag…

Jeg vil ikke!I dag er en dum dag. Jeg kan mærke det allerede fra morgenstunden. Jeg har ikke brug for andet end dynen, en kop kaffe og tid til at plukke æbler.

Jeg har brug for ensomhed. Jeg har brug for plads til at tænke. Tid til at reflektere. En dag eller to til pleje af mig selv.

Jeg kan næsten ikke finde energien til at bevæge mig ud i verden og maven er i oprør. Den har brug for ro. Den har brug for, at jeg får verden til at vende rigtigt. Det er stress. Jeg ved det jo.

Jeg ved ikke hvor det kommer fra. Jeg ved ikke hvad det er, som gør mig så enormt stresset, men tiden ville kunne give mig mulighed for at indkredse og bagefter handle.

Sådan skal det ikke være i dag. Jeg skal derud. Ud i verden og huske at smile, være imødekommende og glad. Det falder mig ikke svært, for jeg elsker det derude, men lige nu føles det, som det bedste ville være en hel lang dag hjemme, under dynen og med ro til at tænke. Ro til at føle efter og ikke mindst ro til at få skabt orden i det kaos, som så åbenbart hersker indeni.

Jeg vil ønske, at denne følelse af oprørt hav fortager sig, så resten af dagen bliver god og rar og jeg gør mit bedste, for selv at hjælpe det på vej.

Morgenen har været stille. Ingen hastværk. Min dag starter sent, så der har været tid til kaffe og ro til at lytte til radio, tænke og mærke efter.

Måske skulle jeg aldrig have gjort det sidste…

Gid jeg havde en dør, jeg kunne lukke. Og låse. Uden konsekvenser. Lige nu.

Du vil sikkert også kunne lide