7

Afslapning

Mor er kommet. Vi slapper af og laver absolut ingenting. Der snakkes, ses ligegyligt tv og drikkes kaffe. Jeg fandt restegarnet frem og fik strikket en hue til vinter. Måske Alexander gider bruge den.

Huestrik

Der er plads i arme og skuldre til yderligere huer, så mon ikke der kan findes andre sjove farvekombinationer. Jeg påregner en aften foran tv’et, så striber er lige tilpas beskæftigelse.

I går fortalte jeg Kenneth, at jeg egentlig godt gad se denne hersens Troja, men det var jo for sent til, at den stadig gik i biografen. En time efter kommer han med dvd’en i hånden og spørger, om det er ikke er mig der har købt den engang. Jeg må med skam melde, at det er det sikkert.

Jeg ser så sjældent tv, at de film jeg køber ikke engang bliver set, men bare lagt ind i stakken af de andre film, som heller aldrig bliver set. Intentionerne er gode, men energien for rigelig, til at sidde stille foran sådan en kasse.

I aften er jeg så klar – energien er brændt af et sted mellem 19 tolvårige, så det går an med en stille aften med en film på skærmen. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide