14

At nyde nu’et

Vi mangler kun at få afhentet ét barn, så er der klart til en oprydning og rengøring inde ved siden af. Det er ikke slemt. Det kan klares på ganske kort tid og bagefter, er det tid for afslapning. Vi er trætte, for det kan godt være, at børnene er forvandlet til små zoombier, men vi ligger ikke langt bagude i feltet.

Jeg måtte udenfor og trække en mundfuld frisk luft for et øjeblik siden og heldigvis gemte haven på en sensommeroverraskelse.

Sensommeroverraskelsen

Mine efterårsblomstrende krokus står derude og smiler. De sender bølger af sarte violette farver gennem krydderurtebedet.

Jeg elsker dem, fordi de er smukke og jeg passer på dem, fordi de er få. Jeg aner ikke, hvor de kommer fra. De dukker trofast op år efter år og jeg overraskes hver gang. Jeg glemmer, at de er der.

Krokus

Om et øjeblik er de væk igen, så det er med at nyde dem. Helt på samme måde er det med børnene, der har overnattet.

Om et øjeblik er de væk og vi har i stedet en flok uregerlige, bumsede teenagere, som giver nye oplevelser, men inden vil jeg sørge for at nyde børnene, men allerførst skal Oline vist have sig en lur…

Du vil sikkert også kunne lide