13

Nogle dage…

Formiddagen er gået med nedenstående. Ind imellem kommer vi på tolkeopgaver, hvor der er tid at tage af, fordi man bruger tiden på at være til rådighed, mere end på at tolke. De dage er gode for armene og ind imellem også for hjernen.

Ligninger

Jeg fik genopfrisket lidt matematik. Det var sundt og sjovt. Bagefter var der solen på en stille bænk, i et knapt så besøgt hjørne af Aalborg. Her kunne jeg sidde og nyde varmen, inden jeg skulle på den næste opgave, så det benyttede jeg mig af.

At få en pause er godt og hjernen har brug for at koble af mellem opgaverne, så øjeblikke uden andet at gøre, end iagttage verden, er godt for energien.

Ventetid

Jeg har haft en herlig dag, med gode opgaver og sjove mennesker. Jeg har fået usædvanlige oplevelser, har besøgt steder jeg aldrig ville komme uden mit job og jeg er blevet klogere på verden, så der er vist ikke meget mere at ønske for i dag. Det skulle da lige være, at den fortsætter som hidtil…

Du vil sikkert også kunne lide