8

En postkasse af overraskelser

Vejret udenfor er omskifteligt, men det gør ingenting, for planerne for i dag ligger fast. Oline skal på lejrskole, så der skal vaskes og pakkes, så det er klart til tirsdag, hvor de drager afsted.

Med i kufferten skal også 25 boller, så jeg ved, hvad tiden skal gå med og har besluttet mig for, at det må blive kardemommebollerne, som skal med som supplement til menuen. Børn plejer at elske dem, så mon ikke det går an.

PorcelælnshyacintInden jeg starter dagens program, vil jeg dog lige en smut i postkassen, for vi har endnu ikke fået hængt den nye op, så vi klarer os med en, som stadig ikke kan låses, men står faretruende åben, hver gang posten har været forbi.

Der ligger masser af gode sager. To kataloger, som er bestilt og nu ankommet, en ny parfume, som jeg ikke kan dufte for øjeblikket på grund af forkølelsen, et postkort fra Ella i Spanien og en pakke fra Anne, som indeholder porcelænshyacinter og en opskrift, som jeg meget gerne ville i gang med. Tusinde tak til jer,  Ella og Anne.
Jamen, man kan da kun blive glad sådan en lørdag formiddag!

Jeg husker pludselig, at jeg også mangler at sende pakker. Der er marmelader, som skal pakkes forsvarligt ind og sendes til Østerbro, så jeg må hellere komme i gang, men inden satser vi stort og klipper sønnike, som endelig er ved at være helet så meget, at det er forsvarligt. Der er lys forude og han slipper for at ligne en buskmand med mikrofonhår. Det er han sikkert ikke ked af.

I aften er der strikketøj og en god film, har jeg bestemt.

Du vil sikkert også kunne lide