9

Hvor blev timerne af?

Klokken blev pludselig 20 og tiden er fløjet afsted. Matematikken er overstået i fin stil med yngste, som i dag havde fornøjelsen af pludselig at knække koden omkring koordinatsystemet, så for én gang skyld kan jeg, uden at lyve, sige at lektielæsningen var både sjov og underholdende. Specielt da Alexander smed Olines penalhus på gulvet og grinede godt i skægget af, at han desværre ikke kunne hjælpe med at samle op.

Som sagt blev klokken 20 og det opdagede jeg ved, at Oline pludselig rejste sig og og trak af med Alexander. De skulle se MGP. Resten af matematikken må vente. Sådan er det, når man skal ind og sidde og grine og hvæsse klør. Oline synes tydeligvis, at de fleste deltagere er tåbelige, grimme og talentløse.

Om lidt spørger jeg, om vi skal tilmelde hende næste år ;-)

MGP

Der sidder de så nu. Fred være med det. Imens tog jeg en tur udenfor, hvor solen er forsvundet bag træerne og har efterladt os i mørke. Det gør ingenting, for lanterne stod klar til en tændstik og da den var strøget og lyset bredte sig, trak jeg igen indenfor.

Varm kakao og kardemommeboller

Om lidt kommer maden og efter den er det tid for en kardemommebolle og varm kakao med marshmellows. Det skal blive godt og sammen med mine unger, manden i mit liv og strikketøjet, kan denne lørdag aften ikke blive helt skidt.

Du vil sikkert også kunne lide

9 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Karin
  17. september 2006 at 15:05

  Den så fantastisk ud… må se at støve den op et andet sted. Tak for dit svar – og din varme kage-anbefaling ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  16. september 2006 at 23:46

  At sløve er godt :-)

  Karin, den kage var SÅ god. Opskriften er desværre forsvundet og nej, jeg nåede aldrig at skrive den herude :-(

 • Avatar
  Svar
  Lene KC
  16. september 2006 at 22:16

  Indbegrebet af lørdagshygge, her er der kun de gamle hjemme, og de sidder og sløver til en film fra deres unge dage ;)

 • Avatar
  Svar
  Karin
  16. september 2006 at 21:48

  Liselotte, jeg var lige inde på Flickr og fandt dette mundvandsstimulerende billede.

  http://www.flickr.com/photos/s.....et-706031/

  Har du skrevet om kagen her på bloggen?

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  16. september 2006 at 21:30

  Der hygges igennem oppe i stuen. Jeg stak af. Kun et øjeblik, men det er for meget for mine ellers ikke specielt sarte ører, at overhøre MGP. Sådan. Jeg har sagt det. Højt!

  Nummer 7 vinder. Så er det også sagt!

  De børn, som deltager, hygger sig og har allertiders aften. Så er alt vist sagt.

  Myggesituationen i Gug er foruroligende. Det er ganske enkelt ikke muligt at færdes udenfor, uanset tid på døgnet, uden at risikere elefantmandsudslæt, men med kun et par kilometer mellem matriklerne, er der sikkert ikke noget at sige til, at du oplever skræmmende ligheder med Grauballemanden “far” ;-)

 • Avatar
  Svar
  En far
  16. september 2006 at 20:58

  Hvordan er mygge situationen i Gug? Den er skrækkelig her i Skalborg, og min hud ligner efterhånden et afkog af Grauballe mandens efter flere dages slid med at male udendørs træværk efter arbejdstid.

  Jeg skal ikke se MGP, men vil i stedet vente på at gense Harrison Ford ved 11-tiden i “Bag Facaden”, en anbefalelsesværdig gyser.

 • Avatar
  Svar
  Zpitzen
  16. september 2006 at 20:51

  Jeg sidder jo så i London og ville ønske jeg kunne se Mgp..;-) Har sang nr 9 med gruppen MAMS, som er nogle af mine gamle unger jeg ville elske at heppe på… Men så vil jeg istedet nyde udsigten over London istedet…
  Hyglig aften til jer…:-)

 • Avatar
  Svar
  Lizelotte
  16. september 2006 at 20:50

  Familiehygge i Gug – det ser godt ud!

  Jeg skal ha’ min egen hygge, med de to yngste hos deres far, den ældste på besøg hos en kammerat, og Bruno stadig i Tyskland – men hygge mig, det gør jeg… :-)

  Hils Kenneth … og hav en dejlig aften!

 • Avatar
  Svar
  Karin
  16. september 2006 at 20:44

  Kender det godt… dagene kan hurtigt få ben at gå på, men så længe “gåturen” har været god, så er det jo dejligt!

  Kan dufte maden nu.. vi spiser også sent idag, eftersom dagen opslugte os totalt… men mon ikke vi finder noget andet end MGP at få aftenen til at gå med?!? Hmm.. jeg tror det, men er ikke sikker….

 • Byd gerne ind