9

Hvor blev timerne af?

Klokken blev pludselig 20 og tiden er fløjet afsted. Matematikken er overstået i fin stil med yngste, som i dag havde fornøjelsen af pludselig at knække koden omkring koordinatsystemet, så for én gang skyld kan jeg, uden at lyve, sige at lektielæsningen var både sjov og underholdende. Specielt da Alexander smed Olines penalhus på gulvet og grinede godt i skægget af, at han desværre ikke kunne hjælpe med at samle op.

Som sagt blev klokken 20 og det opdagede jeg ved, at Oline pludselig rejste sig og og trak af med Alexander. De skulle se MGP. Resten af matematikken må vente. Sådan er det, når man skal ind og sidde og grine og hvæsse klør. Oline synes tydeligvis, at de fleste deltagere er tåbelige, grimme og talentløse.

Om lidt spørger jeg, om vi skal tilmelde hende næste år ;-)

MGP

Der sidder de så nu. Fred være med det. Imens tog jeg en tur udenfor, hvor solen er forsvundet bag træerne og har efterladt os i mørke. Det gør ingenting, for lanterne stod klar til en tændstik og da den var strøget og lyset bredte sig, trak jeg igen indenfor.

Varm kakao og kardemommeboller

Om lidt kommer maden og efter den er det tid for en kardemommebolle og varm kakao med marshmellows. Det skal blive godt og sammen med mine unger, manden i mit liv og strikketøjet, kan denne lørdag aften ikke blive helt skidt.

Du vil sikkert også kunne lide