5

Kokkedrømme

Ind imellem, når der er fart på oppe i køkkenet, drømmer jeg om komfurer så store som parcelhusene fra de tidlige 70’ere. Jeg drømmer om brede ovne, mange blus og en emhætte, som ved, at den er sat op for at eliminere stegeos og damp fra timers henkogning.

Jeg drømmer om det her…

Drømmen

Komfur i farverBrittania Living laver nogle fantastiske komfurer, som sagtens kunne få plads hjemme hos mig, hvis jeg tilfældigt skulle falde over en million.

De har en lang række modeller, men jeg er klart til den klassiske med masser af gasblus og efterfølgende en frygtelig masse rengøring i køkkenet. Jeg er nemlig ikke praktisk, men min sans for det foretrukne fornægter sig ikke og sejrer temmelig ofte over fornuften, hvilket ind imellem har resulteret i dobbeltarbejde, fordi jeg foretrak ét fremfor noget andet og meget mere praktisk.

Brittania Living tilbyder oven i købet, at de vil levere dit nye køkkenaggregat i lige præcis den farve, som du foretrækker. Der er ingen grænser for galskaben, så ønsker du komfuret skal matche din bedstemors gamle stråhat, de 27 sildeplatter fra din afdøde tante eller potteplanterne i vindueskarmen, er det ikke noget, som afskrækker dem. Du afgiver bare din ordre, så blander de fluks farven.

For mit vedkommende, er jeg jo et beskedent menneske, så jeg ville fint kunne leve med den cremefarvede model. Den kunne vist godt lige gå an oppe i mit køkken.

Du vil sikkert også kunne lide