19

Inspirationsrejse

En lang lur gør underværker, tror jeg nok. I hvert fald gør den ør og underligt til mode, men ikke desto mindre tror jeg på, at når kroppen gider, så har den brug for. Fred være med det, for hjernen er alligevel ikke til meget andet og hovedpinen allestedsnærværende, så jeg har opgivet fornuftsbetonede aktiviteter denne dag.

Dem gad jeg godt strikkeNår energien er i bund, er det rart at samle inspiration, så det kan jeg bruge vældig lang tid på. Jeg kunne f.eks. konstatere, at min lyst til strikke denne fingerløse handske er påtrængende. Den lader jo muligheden for at strikke, skrive, tale tegnsprog og sortere kartofler stå åben, med fingrene i fri dressur.
Nu skal jeg bare have fundet ud af, hvor jeg efterfølgende kan erhverve mig den skønne uldfrakke, som er helt og aldeles fantastisk i den turkise farve. Helt sikkert et umuligt projekt, men derfor kan man godt drømme.

Opskriften på handskerne finder du her og for det ikke skal være løgn, er der dusinvis af andre, mindst lige så kønne, gratis opskrifter på siden.

Knitty udkommer én gang i kvartalet og det er endnu aldrig sket, at jeg ikke har fundet et eller andet, som giver mig lyst til, at kaste mig over strikkepindene. Prøv selv at tage et kig derude. Det er det rene Slaraffenland, hvis man er tosset nok.

Du vil sikkert også kunne lide