11

Kommer tid, kommer råd…

Farvel sommer, vi elsker dig!

Farvel sommer, vi elsker dig…

Lige om lidt er en anden tid, men vi er fyldte med vitaminer, gode oplevelser og masser af varme dage. Vi er klar til efteråret og vinteren, som udgør en stor del af året, men du danske sommer, vi elsker dig.

Oline lå blandt mine billeder og mindede mig om en aften på Rødhus strand, hvor solen langsomt sank i Vesterhavet. En aften, hvor vi havde grillet, spist is og solmættede var ved at nå tidspunktet for at køre hjem. Vi skulle bare lide nyde de sidste minutter, inden det blev for mørkt til andet end bål eller bil. Vi skulle strække og trække tiden, som vi vidste havde en ende, så vi slog smut efter at have fløjet med drage den sidste times tid. Vi snakkede om alt mellem himmel og jord og vi endte nede ved vandet, hvor vi i stilhed så solen gå ned.

De voksne sad i strandkanten, men Oline var en krudtugle, som ikke kunne sidde stille. Hun måtte ned at dyppe tæerne og jeg syntes pludselig, at tiden gik alt for stærkt. Jeg kunne se hvor stor hun blev og jeg vidste, at tiden kun kommer forbi en enkelt gang, så de fine øjeblikke skal lagres. Så kan de tages frem og nydes på f.eks. en sensommerdag.

Vi glæder os til næste år, gør vi…

Du vil sikkert også kunne lide