7

Sansebombardement

– Undskyld, men kunne man forestille sig, at du blev nærværende og hørte, hvad der blev spurgt om?

– Kom lige her et øjeblik. Sæt dig ned. Jeg går lige op i køkkenet og fortæller dig en historie, så kan du genfortælle bagefter.

Der blev sjovt nok kigget med vantro på mig bagefter…

– Hvordan fanden kan du holde det ud?

Nej, det er ikke sjovt at sidde mellem to stole, men det er værre at sidde mellem to rum, hvor de i den ene ende spiller musik for fuldt drøn og datteren i den anden ende demonstrerer, at hendes høretab er ved at være alvorligt, når hun skruer op for tv’et. Og jo, jeg har forsøgt mig med at formidle videre til familien, at det er temmelig anstrengende for min hjernekapacitet at skelne mellem Leonard Cohen og The Voice, men tænk ikke mere på det, men lad endelig mig være den, der hver eneste gang skal have skyld for, ikke at kunne høre og siden beredvilligt lade beskyldninger om at være sur hagle ned over den brede ryg, fordi jeg forsøgsvis beder jer skrue ned.

Jeg kan tage det. Et par minutter mere…

Du vil sikkert også kunne lide