16

Gaveregn

Udenfor er det mørkt og regner siler ned. Det ene tordenbrag afløser det andet og det er hyggeligt. Vi nyder, at vi kan sidde indenfor og nøjes med at kigge ud på regnen, mens lyn flænser himlen og bragene skræmmer Pjosket fra vid og sans. Han sidder ved mine fødder og ryster, som espeløv.

SÃ¥ kom regnen

Jeg nåede udenfor og hente friske forsyninger af blomster, inden himlen åbnede sine sluser, så nu er der pink, orange og gult i alle husets hjørner. Jeg nåede også i postkassen og der lå en pakke til Alexander. Den var fra Portland, Oregon. USA er stadig langt væk, så at modtage en pakke derovre fra er ikke hverdagskost for sønnike.

Alexanders gaveVi fandt globus og fik stedfæstet Portland, inden vi åbnede pakken, for at se hvad den gemte på. Jeg skal love for, at der var overraskelser indeni. Det væltede ud med sjove og uhyggelige ting, som gjorde stor lykke.

Halloween er lige på trapperne i USA og nu også i Gug! Alexander fik alverdens spændende ting, som allesammen står i uhyggens tegn. Der var kageforme – Alexander synes, at vi skal bage NU, masser af sjove og uhyggelige dekorationer – Alexander synes de skal hænges op NU og en masse andre sjove ting, som helt sikkert var med til at gøre denne formiddag fantastisk for ham.

Jeg læste det vedlagte kort højt for ham og forklarede ham, at der var mennesker helt ovre i USA, som tænkte på ham. Det gjorde ham virkelig glad og han nægter på nuværende tidspunkt overhovedet at overveje, at lade Oline bruge noget af det. Det er hans!

Vi glæder os til at tage hul på alt det sjov, som er gemt i alle tingene. Der var endda et skære- og dekorationssæt til græskar, som skal tages i brug snarest, for selvfølgelig skal vi have græskarmænd på terrassen, men allermest glædede det os, at der er mennesker, som tænker på Alexander og sender sådan en gaveregn, bare fordi de kan og gerne vil glæde. Det lykkedes, Gitte, så tusinde tak til dig og din familie. I er for skønne :-)

Du vil sikkert også kunne lide