10

Efterårsstemning

Smuk udsigtMan skulle være et skarn, hvis man ikke huskede, at nyde efterårets smukke farver, så det prøver jeg at huske hver dag.

I dag var det ikke svært. Der er smukt derude og jeg har været byen rundt på dagens opgaver, så der har været nok af smukke motiver.

Ind imellem har solen skinnet smukt og gjort det frygteligt varmt, at være mig. Til andre tider forsvandt den og jeg var taknemmelig over, at jeg har ind til flere lune trøjer med i bilen. Nu har jeg fri og det endda efter en dejlig arbejdsdag, som levner en god følelse i maven.

Om lidt skal Oline hentes inde i byen. Hun har fået lovning på en afhentning i stedet for bussen og det giver mig mulighed for, at få en lille fortrolig snak med hende i bilen på vej hjem. Sjovt, som børn bliver åbenmundede i alt med fire hjul, men hun er ikke den eneste, som deler verden med mor, når der køres stille og roligt gennem byen, har jeg ladet mig fortælle. Jeg vil glæde mig til at høre lidt om potentielle kærester (ja, det er allerede nu), tøj, veninder og alt det andet, som fylder, når man er tolv år gammel.

Inden nåede jeg lige udenfor i det dejlige vejr. Jeg gik ned i skoven, som vel i grunden bare er en samling træer, med indbygget skovstemning og hentede lidt efterår indenfor.

Efterårshøst

Når den slags er muligt, er man rig. Jeg føler mig rig, når jeg kan gå 20 meter og pludselig stå i en skovbund, som rummer masser af efterår i form af blandt andet kastanjer, som er så smukke, at jeg slet ikke kan få nok.

Jeg samlede kun en smule af dem og tog med indenfor, hvor de nu ligger til skue sammen med mine pyntegræskar og et stearinlys eller to. Jeg vil tænde lysene i aften, når jeg igen vil minde mig selv om, at også denne dag viste sig at være fantastisk. Der er så meget, at være taknemmelig for.

Du vil sikkert også kunne lide