18

Så gik den eftermiddag

Så ser det ud til, at serveren har overstået sin efterårsinfluenza. Det tog sin tid, men sådan kan det gå og nu er vi jo på den anden side.

Imens fik jeg arbejdet, så der er lidt mindre at lave i morgen. Ikke at bunken er blevet meget mindre, men der er i det mindste én opgave mindre, at sørge for. Jeg har lige rigeligt om ørerne lige nu, men den slags er vel også sundt ind imellem og det er svært at sige nej efter i første omgang at have lovet. Jeg må tage det fra en ende og se om jeg når lidt ned i bunkerne, men resten af denne aften er helliget det rene ingenting, hvilket passer mig vældig godt.

Drageløberen er slugt og nu venter Dronningeskolen, så måske er det den, som skal være underholdning senere. Lige nu er medicinen en tid her ved computeren, en kop kaffe og unger, som er stille og glade. Bedre bliver det vist ikke.

Farveflor

På terrassen skinnede aftensolen et øjeblik for nogle timer siden. Jeg sad lidt derude, men måtte hurtigt ind igen, for det var tid til arbejde og jeg havde et telefonmøde klokken 17. Det varede 1½ time og jeg skal love for, at det kan mærkes i skuldre og nakke nu. Jeg duer ikke til at holde telefonrør samtidig med, at jeg gerne vil lave tusinde andre ting, så måske jeg skal begynde at overveje udelukkende at koncentrere mig om én ting ad gangen.

En skønne dag får jeg det måske lært. På den hårde måde. Med infiltrationer og frossen skulder. Siger de kloge…

Du vil sikkert også kunne lide