19

Noget af en onsdag…

Der er tryk på fra morgenstunden denne dag. Jeg har været i gang i flere timer efterhånden og i et umenneskeligt tempo, men nu er der så også styr på en del af opgaverne. Forude venter endnu et par stykker, men de er både sjove og hyggelige, så mon ikke jeg overlever.

En af de ting jeg skal huske er, at få sendt stiklinger afsted til omtrent hele verden, men jeg skal nok og håber modtagerne lykkes med planterne. Inden de kommer på tale, er der dog en kop kaffe, som venter. Det er vel ikke urimeligt, at tage en kaffepause på nuværende tidspunkt, så det vil jeg unde mig selv, mens jeg lytter til sønnikes frække grin. Han er frisk igen efter lungebetændelsen og det er så dejligt. Hans tryksår er næsten lægt og der er tale om at satse stort og sende ham i aflastning i weekenden med det forbehold, at han kan hentes igen, hvis det ikke går. Vi krydser stille fingre, for det ville være vidunderligt for ham, at se andre unge mennesker og vidunderligt for hans forældre, at holde fri nogle timer.

Jeg tør slet ikke drømme endnu, men håbe… det gør jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide