0

Kedelig, tak

Friskbagt Slumpbrød og Ingrid Marie, der ligger og venter oppe på køkkenbordet og i et snuptag skal forvandles til æbletærte. I eftermiddag besøg af Preben og Clara, halvdelen af familien, som returnerede til midtjylland efter at have været en stor del af vores hverdag i de sidste mange år og en weekend, uden andre forpligtelser end den rene afslapning, så er der vist ikke noget at klage over.

Slumpbrød

Jeg trængte til denne weekend. Ugen var lang, tung at komme igennem og fuld af pudsige forhindringer og puslespilsudfordringer, så det gør ingenting, hvis verden synes, at jeg skal have en helt igennem kedelig weekend, uden de store og sindsoprivende oplevelser. Jeg er tilpas, hvis jeg får lov til at lave en amerikansk æbletærte lige om lidt. Med familiens forskellige gøremål, som lydtapet, vil jeg finde roen. Det trænger jeg til.

Du vil sikkert også kunne lide