2

Stille fryd

Der dufter gennemtrængende af kanel i hele huset. Radioens P4 underholder i baggrunden og jeg slæber Dahlia til huse. Det kan sagtens gøres mens tærten er i ovnen og Oskar har godt af at komme lidt udenfor.

Dahlia

Der er stadig spor af narkose i kroppen og helt stabilt gående er han ikke endnu. Det gør ingenting, for han er på vej og har det allerede bedre, men han er pylret og klynker lidt med mellemrum. Det hjælper så, at sidde lidt på skødet. Han er som en baby lige nu og sov tæt op af mit ansigt hele natten, hvor han ind imellem vækkede mig, for at sikre sig, at jeg var der. Jeg påregner udsmidning af soveværelset i nat. Jeg sover kun med manden i mit liv, hvis jeg selv kan bestemme. Sådan er jeg nemlig så mærkelig.

Om lidt skal tærten ud af ovnen. Jeg tror den er blevet fantastisk og om lidt vil jeg sende Kenneth ud efter god vanilleis, som skal spises til. Lammeryggen ligger til optøning. Menuen er på plads. Der skal hygges igennem.

Du vil sikkert også kunne lide