11

Pausedamer

Oktoberhaven byder på kulde i dag. Jeg frøs derude, men så kunne jeg naturligvis bare, have iført mig fornuftige tekstiler, i stedet for stadig at tro, at sommeren er her. Jeg skulle have luft og fysisk forflytning for jeg fortsatte, hvor jeg slap. Jeg arbejdede videre og det gav ringe resultat, så det var nødvendigt med en pause, som endegyldigt satte en stopper for arbejdet ved computeren.

Oktoberbuket

Oktober bringer stadig blomster i rigt flor og jeg nyder at hente dem indenfor, hvor de sender stemning af sommer til alle rum. Det er naturligvis det rene snyd og i dag måtte jeg overgive mig og endelig tænde for varmen indendøre.

Indenfor igen nåede jeg kun at stille blomsterne fra mig, inden det bankede på døren. Udenfor stod to pausedamer (yngste var med) sendt fra himlen. De kom indenfor og kaffen blev brygget, så snakken lige kunne flyde frit, inden de igen skulle hjem til aftensmaden. Jeg fik min pause og jeg er nået ned i så lavt gear, så jeg endelig kan slappe af og koncentrere mig om at beslutte, hvilket strikketøj der skal have udelt opmærksomhed i aften. Sikke et dejligt besøg :-)

Du vil sikkert også kunne lide