14

Uhm, ren nydelse

Vi har sovet på luftmadras i nat. Jeg bildte mig ind, at jeg skulle dø, men jeg har sovet forbavsende godt. Jeg er udsovet, frisk og klar til at følge familiens luner. Jeg er helt villig til, ikke at ønske noget som helst. Kan jeg få lov til bare at følge med, er jeg tilfreds. Jeg er ude og lader andre tage føringen.

Oline siger Fields. Jeg får kvalme, men undertrykker den, for hendes bror siger ja. Jeg kan udholde det meste lige nu. Det samme kan han tilsyneladende. Jeg tror måske, at stolen kan holde med rigelig gaffa. Vi kommer til at ligne flygtninge fra det tidligere Rumænien, men hvad gør det? Vi er ude i verden.

Fields

I aften henter vi mad fra en af vores yndlingsrestauranter fra årene herovre. Vi skal gensmage, svælge og nyde. Vi gider ikke være til besvær, så vi snupper udefra og håber, at vores værter bliver tilfredse. Vi har det herligt.

Mormor hygger med Oskar hjemme på matriklen. De har ingen hastværk med at få os retur. Lad os se. Måske kan vi tage endnu en dag i hovedstaden. Vi krydser fingre…

Du vil sikkert også kunne lide