13

Søndagsdovne

Udenfor rusker vinden i træerne og solen har ikke kunnet beslutte sig for om den skulle give lys og varme eller trække i læ for regnbygerne. Nu er den omtrent gået ned og vi slipper for mere vægelsind for i dag.

Efterårshimlen

Efterårshimlen har været høj og skiftende. Det ene øjeblik et fantastisk skue med hvide vatskyer strøet med gavmild hånd, det næste mørk og truende, men når man bare skal være indenfor er det i grunden også ligegyldigt.

Søndag eftermiddag

Vi fik gæster lige omkring frokosten. Efter at have tænkt en smule, havde Christina fortrudt, at hun ikke fik investeret i en kæmpestor lanterne inde i Inside Living, så Kenneth stred sig vej gennem Aalborg centrum i går formiddags for at sikre klenodiet, som de så kom forbi for at hente i dag, inden de returnerede til Sjælland.

Lige nu sidder hun, formentlig på vej over Storebæltsbroen, med knæene trukket op omkring hagen, for kassen med lanternen var kæmpestor og bilen i forvejen pakket til bristepunktet, så der var kun plads ét sted og det var altså på forsædet i selskab med den nye ejer.

Oskar holder siestaDer blev drukket en kande kaffe eller to, inden de igen forlod os og Oskar fik så, endnu en gang, besøg af to af sine bedste venner. Sofus er dansk-svensk gårdhund, som pjosket selv og Sofus har så fået sig en lille, elegant søster, som jeg ikke husker racen på. Jeg kan desuden med sikkerhed sige, at Oskar ligeledes var fuldstændigt og aldeles ligeglad. Hans eneste interesseparameter var kønnet og det passede temmelig fint, at det ikke var hans eget.

Nu ligger han og ånder tungt inde på sofaen, for det er immervæk anstrengende, sådan at skulle være på dupperne og tage sig ud fra sin bedste og mest maskuline side, når det drejer sig om flere dage i træk.

Vi andre er også søndagsflade nu, så mon ikke det ender med en temmelig afslappet aften, inden vi i morgen tager hul på hverdagen igen. Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide