16

Mange bække små

To skønne høns på bagsædet. Kaglen og grin, tøsehvin. Man kan kun blive i godt humør, så jeg opdagede, at jeg sad stille og smilede. Jeg var endda på vej ud i storcentret, min yndlingsaversion.

Jeg synes, at de er skønne, tøserne. De er helt og aldeles til at forelske sig i, når de sidder der på bagsædet og fjoller og pjatter midt imellem barndom og ungdom.

Fjollerier

Vi havde flere ærinder derude, men Bilka stod ikke på listen og den slags alene, kan give mig grund nok til at smile. Jeg hader den butik, men måske er baggrunden for det latterlige og irrationelle had, at min mor har anset det som sin fornemste pligt altid at promovere sin mangeårige arbejdsplads. Femogtyve år har hun lagt derude , så et eller andet sted burde jeg vel kunne finde lidt overbærenhed, når hun endnu en gang skamroser butikken, men jeg er, i barnlig trods, enedes med mig selv om, at det eneste rigtige er, at hade Bilka af godt og solidt hjerte, så det bryster jeg mig af at gøre.

EfterÃ¥rssmuktCentret har i det mindste investeret i træer, som tager sig smukke ud, mens man parkerer og så er man jo, allerede inden man træder indenfor, i spændstigt efterårshumør og dermed meget mere modtagelig for alle de julenisser, som synes at have invaderet hylderne.

Vi tog ingen med hjem. Vi fandt til gengæld en fin udklædning til Oline, som insisterer på, at hun skal være heks. Det var dejlig nemt og bagefter købte vi 5 film med hjem, bare fordi vi har fået ny tv-sække-flyder og jeg skal love for, at den er blevet indviet. Af alle andre end mig. Jeg afventer stadig tilladelse fra højeste myndighed (Sander, som er ganske urokkelig og insisterer på, at det kun er Oline, som må ligge bredvid), så indtil videre må jeg vist nøjes med sofaen :-(

Hjemme igen ringede Ella og spurgte om jeg var hjemme ved sekstiden og vel var jeg da så og jeg trængte i grunden også sådan til et af hendes kram. Da jeg fik det, rendte der vand til øjnene, men jeg klarede den uden de store scener og egentlig har jeg det godt, men er bare gennemtræt.

Ella og hendes skønne datter var et frisk pust med fremtidige planer, som jeg slet ikke kan vente en hel uge på og bagefter var der en glad familie at være sammen med, så der er ikke meget mere at ønske for i aften.

Livet er jo ikke blevet mindre skønt siden sidst jeg tog pejling og heldigvis da :-)

Du vil sikkert også kunne lide