8

Heksebarnet

HeksebarnetDer har været tryk på de sidste timer. Møde, som sluttede senere end beregnet og mad, som skulle spises i en pokkers fart, for yngste stod og trippede, for at blive gjort til aftenens smukkeste heks.

Hun skulle til Halloweenfest på skolen, med overnatning, og den slags går ikke stille for sig, så der har været livstruende skokriser, og make-up, som ikke ville, som hun syntes det skulle…

– Mor for fanden! Jeg skal jo være smuk!

– Jamen… du skal da være heks. De er, per definition, helt vildt grimme!

Vi var ikke de bedste venner, før jeg rettede en smule på øjnene og siden forsikrede hende om, at hun blev aftenens smukkeste heks og nu er hun heldigvis afleveret med sovepose, skiftetøj, mobil, glimmerøjenskygge og mors sorte sko og så er der fred til engang i morgen eftermiddag.

Det bliver vist forøvrigt kun værre… det dersens hysteri omkring make-up og sko… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide