8

Rusk ude, hygge inde

Endelig er det blevet weekend. Jeg er hjemme igen og efter en runde på og omkring matriklen, kan jeg konstatere, at der ikke er sket stormskader. Vi slap med lidt omrokering af enkelte ting udenfor, men ikke noget, som ikke kan genoprettes på et øjeblik.

Farverne derude er smukke. Jeg havde Oskar med og da smågrene faldt ned fra himlen på en tur nede i skoven, rendte han op til terrassedøren, hvor fra han sad og iagttog hende tåben, som tilsyneladende nød, at blive rusket igennem.

Storm udenfor

Efter endt inspektion, hentede jeg Oline, som har haft en dejlig aften og nat oppe på skolen. Hun har nydt, at der var frit spil og har derfor ikke sovet synderligt i nat. Nu vil jeg putte hende og storebror inde i sækkereden. Jeg vil selv finde sofaen og så er vi forøvrigt enige om, at der må en god film til denne efterårsstormende eftermiddag. Måske en kop kaffe ville gøre godt.

Ã�blekassenI den lokale biks havde de tilbud på en hel kasse æbler og weekenden er lige startet. Hvad kan det ikke ende med.

Æbletærter, æblesmør, æblegrød eller en god gammeldags æblekage er nogle af idéerne. Der er nok muligheder og om nogle timer kommer svoger Jan, så weekendhyggen for alvor kan skydes i gang.

Jeg tror vi smugstarter med den gode film. Jeg lader ungerne bestemme og det er med sikkerhed en umanerlig klog beslutning, for jeg har ikke energien til at diskutere. Jeg ser hvad som helst, bare jeg må sidde stille i sofaen. Jeg er så nem.

Du vil sikkert også kunne lide